Dissabte 20 de setembre, la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Sra. Neus Munté va presidir l’acte d’inauguració del nou edifici, acompanyada de la Directora General de l’Institut Català d’Assistència i serveis socials , Sra. Carmela Fortuny, de l’alcaldessa, els membres de les juntes de patronat i administratives de la casa, regidors de l’ajuntament, representats de les entitats i organitzacions que col·laboren habitualment amb nosaltres, residents, treballadors, familiars i amics. Després de l’arribada i benvinguda amenitzada per la colla de Geganters i Grallers de la Garriga, es va procedir a realitzar la visita guiada a les instal·lacions. Els parlaments, la presentació del quadre commemoratiu per a la ocasió que us parlarem específicament en un altre post, el piscolabis i les sardanes al jardí, varen configurar l’agenda d’una tarda oficial-festiva que va aplegar més de quatre-centes persones a l’asil hospital a més dels residents de la casa.
Les obres que s’han dut a terme durant 3 anys han permès ampliar el nombre de places residencials i de centre de dia. Ara, disposem d’un total de 123 places residencials i 35 d’atenció diürna a més de noves sales i espais comuns. El nou edifici té 1.280 m2 (en total disposem ja de 3.600 m2) i està distribuït en tres plantes. A la primera hi ha sales comunes, terrasses i habitacions dobles i individuals amb capacitat per a 14 usuaris. A la segona planta, que dóna directament al jardí, s’hi troba la nova entrada principal de l’Asil, espais comuns i diferents despatxos i espais. A la tercera planta hi ha més habitacions amb per a 25 residents. Tot el nou edifici és exterior, molt lluminós, espaiós, confortable i totalment adaptat a les noves necessitats.

Les obres han estat possible gràcies a les aportacions oficials i de diferents entitats, empreses i fonts diverses que ens han permès anar avançant fins arribar a concloure-les. Gràcies a tots per donar suport al nostre projecte.